Takstegar / Takbrygga

En takstege har som uppgift att skapa en trygg väg i takets lutningsriktning från takkanten i riktning mot nocken. Till takstegarna finns fästen för alla olika typer av takbeklädnad. Takstegarna finns i alla de vanligaste kulörerna.

Vi erbjuder både hemleverans samt montering till fasta, konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss och berätta om just ditt projekt och vad vi kan hjälpa dig med. Du kan ringa, skicka meddelande eller fylla i ett formulär på vår hemsida för en fri offert eller rådgivning! Och förresten, anlitar du oss för montering kan du nyttja rot-avdraget och spara 30% av arbetskostnaden!

Takbryggor

Att välja rätt produkter för taksäkerhet är viktigt både för den som ska gå upp på taket och för den som befinner sig under. Våra takbryggor är lätta men stabila bryggor med mycket bra fotfäste under alla förhållanden. Smidigt montage med överlappsskarv.

Taksteg

Taksteget har ett profilerat steg för ökat halkskydd och passar alla vanligt förekommande typer av tak, vi har lösningen för både takpannor och takplåt.